3 справи, які потрібно зробити в день святого Іллі 2 серпня, щоб залучити гроші й успіх

2 серпня – Ільїн день. Свято присвячене пророку Іллі, якого наші предки вважали чудотворцем, тим самим вірячи в його волю карати і милувати. Вважалося, що він може молитвами викликати грозу і передбачити нещастя. Звернувшись до допомоги святого 2 серпня, можна отримати виконання бажань. Також в цей день можна провести обряди, які допоможуть залучити удачу і поправити своє матеріальне становище.

1. Для залучення грошей і багатства 2 серпня зберіть дощову або джерельну воду, наберіть жменю піску і принесіть все додому. Воду вилийте в невелику каструлю, всипте туди жменю піску і скажіть: «По краплі багатство збираю, скрині набиваю. Як вода з піском зіллється, так і удача до мене повернеться». Після обряду воду виливають в ямку біля будинку, а на дно ямки кладуть монетку, щоб гроші в будинку водилися.

2. Можна залучити грошову удачу й іншим способом. Для цього візьміть жменю зерен (найкраще макових) і розкидайте їх по кутах квартири, промовляючи такі слова: «Ілля-пророк, щедра душа. Прийми зерна ці в дар, і нехай кожне зернятко породжує монетку, а монетка – паперові гроші. У своєму домі достаток, а тобі, Ілля, подяка. Амінь».

3. У день свята візьміть кілька паперових купюр і рівно стільки ж монет. Прочитайте слова: «Мої гроші, моя гордість. Про чуже тебе, Ілля, не прошу, своє лише закликаю. Поглянь, як монетки блищать, послухай, як купюри шарудять. Освіти дорогу до хати своєї багатства, грошей і удачі. Твою допомогу повік не забуду». Після цього гроші потрібно покласти на чільне місце і залишити їх на три години. В кімнату і самі не заходьте, і інших не пускайте. Як три години минуть, грошики потрібно прибрати в гаманець в окрему кишеньку і не витрачати протягом року. Їх завдання – лежати в гаманці і притягувати грошову удачу.

Источник